Det här är ju inte bra…Jag har inte skrivit på bloggen på nästan 3 veckor.
Känner att jag varken har tid, ork eller lust :-/
Så jag kommer nog ta en paus från bloggandet på denna sida…

Livet rusar iväg alldeles för fort. Jag jobbar (och nu med nytt jobb så tar det väldigt mycket energi), jag försöker hinna träffa och umgås med mina barn i nån timme på vardagarna innan det är läggdags, jag försöker ha lite egentid med kompisar, eller familjetid på helgen. Hur som helst så hinner jag inte med bloggandet….eller jag känner att jag inte vill lägga min dyrbara tid på bloggandet just nu! Ibland kan det till och med vara mer värt att istället för att sätta sig och vara kreativ på bloggen, istället bara lägga sig raklång i soffan!

Men vi har ett bra liv…ska inte klaga! Jag är glad att jag har familj och vänner att lägga min tid på. Ni är alla guld värda <3

Och jag är säkert tillbaka snart igen när ekorrhjulet snurrar lite långsammare igen…