Ja nu är det dags att lära sig att skriva 2015 nu då…Blir väl mest märkbart på jobbet.

Hade i alla fall en rätt bra, men lugn nyårsafton. Började dagen med att åka till Erikslund med mamma. Jag fick en försenad födelsedagspresent, dvs vi shoppade kläder till mig 🙂 Så det blev tunika, byxor, shorts och bh innan vi tog en välbehövlig fika.

När jag kom hem vid 13.00 så stack vi i familjen till Björnön för att få lite frisk luft. Var ute nån timme och gick, busade och fikade. Riktigt mysigt…

På kvällen lagade vi 3 rätters. Blev väldigt gott. Förrätt med chevré och fikonmarmelad, huvudrätt med torskrygg och parmesan potatismos, efterrätt blev Gino. Lyckades till och med hålla oss vakna till 12-slaget…men inte mycket längre 🙂

På nyårsdagen var det mesta stängt, så inte lätt att hitta på saker då. Men SF var öppet så vi bestämde oss för att se Pingvinerna från Madagaskar. Ungarna tyckte det var riktigt rolig….jag det tyckte vi vuxna också 🙂

I går så jobbade Fredrik och vi andra tog en riktig hemma dag. Jag fick sova länge medan barnen spelade. Sen hade vi Barbiemaraton, har väl aldrig sett så mycket Barbie i mitt liv. Men ungarna var nöjda. Sen på eftermiddagen kom bästa Lotta och Stella på besök. Stella är ju världens gladaste lilla tös….
Och Malva var så stolt och glad när hon fick ha Stella i sitt knä!

Idag såg vi till att komma iväg i tid och satte oss i bilen och for till Sthlm. Där gick vi på skansen och tittade på alla fina djuren. Det var precis vad vi behövde…3 timmar ute i friska luften och promenerandes. Det gjorde oss alla gott…

Väl hemma så fick vi besök från syrran några timmar som är i stan för att hälsa på mamma och pappa över dagen. Skönt att få sitta några timmar över en kopp te och snacka…Vi borde bo närmare varandra så vi kunde göra detta oftare.