Jag brukar säga att vi har fullt upp, men denna vecka har varit extra busy! Jag började ju nytt jobb i måndags och det har tagit väldigt mycket energi att försöka lära mig så mycket som möjligt. Jag hade ju nämligen bara en vecka på mig, sen var det dags för min kollega att gå hem på pappaledighet (han jag ska ersätta alltså). Så det har varit långa dagar och väldigt mycket som skall tryckas in….kan ärligt säga att jag vet inte hur mycket som har fastnat…men det är väl upp till bevis imorgon när jag ska klara jobbet själv 🙂
Och nytt jobb betyder ny mugg….så nöjd med mitt inköp 🙂

På tisdagkvällen var Fredrik iväg på AW, så då var det jag och barnen hemma. På onsdag så blev det skiftbyte 🙂 Fredrik var hemma med barnen och jag åkte till Erikslund med Lotta. Vi satt där i flera timmar och bara snackade och drack kaffe…så mysigt. Borde vi göra oftare…Vi råkade ju till och med på Outi där (som var och handlade middag) 🙂 En riktig kanonkväll och jag kom inte hem förrän 21.15 då shoppingcentret hade extra öppet.

På torsdagen var det jag och Outi som hängde 🙂 Vi fixade naglarna igen…hade ju mina superfina röda naglar, men ville ha nya nu till jul och nyår. Sååå nöjd denna gång med. Skillnaden är ju enorm mot när de var röda, men älskar dessa. Diskreta men med bling.

I fredags så var det skoldisko för Milton och vi andra tog det lugnt. Fixade lite här hemma bara. Lördagen gick förbi i ett rasande tempo…. Jag och Malva började dagen med att åka ut till Erikslund för att shoppa julklappar. Vi blev borta några timmar och hittade nästan allt vi ville ha…sen blev det så klart lite grejer till Malva och Milton också (som Malva lyckades tigga till sig) 🙂
Sen var det hem och piffa sig innan vi skulle åka till Sala och fira jul.

Där fick vi supergod pulled pork tacos…mums. Sen blev det lite julklappsutdelning och gottis. Vi åkte därifrån vid 22.00, då hade Milton sovit i mitt knä i nästan 1 timme…Malva däremot var i sitt esse….

Idag började Fredrik dagen tidigt och började med att köra köttbullar till julafton, sen stack han iväg vid 9.30 för att hjälpa syrran sin med något antikt fynd hon hade hittat…Sen var det min tur att sticka iväg. Denna gång fixade jag de sista julklapparna och råkade även hitta varsin liten tidig julklapp till mig och Fredrik. Det blev årets julklapp, aktivitetsarmband 🙂

Väl hemma igen så var det dags att baka stompa…så gott. Det är nog det absolut bästa med hela julen. Så underbart gott bröd….
På kvällen har jag och Malva suttit och byggt lego i timmar, hon fick nämligen ett stort slott i går av faster sin. Vi är nästan klara, men en våning är kvar 🙂
Just det, får ju inte glömma….vi har ju tagit in och klätt granen!! Jag har gått emot alla mina principer…tog in den 2 dagar för tidigt OCH jag har inte rört dekoreringen, ungarna har fått klä den som de vill 🙂

Nu ska vi förbereda inför i morgon och mitt första ensamma dag på nya tjänsten….hoppas jag kan sova något i natt 🙂