Oj, oj…nu har det gått en vecka igen där vi har haft fullt upp…

I onsdags så var jag på leverantörsdag på ACC. En fullspäckad dag med många intressanta föreläsningar. Kvällen avslutades med julbord på Stadshotellet. Väldigt bra mat måste jag säga….hade en väldigt trevlig kväll!

På torsdagen så smygbörjade jag lite med inköpsjobbet igen…Hade ett möte med en leverantör från Kina som vi även gick ut och åt med på kvällen. Vi gick till Ruffinos där vi fick god mat och trevliga samtal.

Kändes rätt skönt när det blev en lugn fredagkväll måste jag säga. Jag passade på att baka lite julgodis då istället. Citronkola och Mariannefudge. Hoppas det blir gott….

Idag har vi också haft fullt upp…Jag började dagen på Erikslund där jag köpte kläder till Fredrik, Milton och Malva inför kommande julfotografering 🙂 Hittade även ett par nya stövlar till mig….på rean 🙂

Efter lunchen hemma så var det dag att bege oss till Ansgarskyrkan och Stellas dop. Ett jättefint dop med världens snällaste Stella…hon sa inte ett pip under hela dopet. Jag hade fixat egna doppresenter från oss…Ett namn till hennes rum och så ett presentkort på 2 stycken fotograferingar 🙂

Nu på kvällen har jag förberett lite fika till i morgon, bland annat ostkaka….mums.