Ja, jag sa ju att jag förväntar mig nån motgång nu när vi har haft sånt flyt under en längre tid…. Och nu har det kommit :-/

Det största och mest uppenbara är väl att varmvattenberedaren inte gick att rädda…så det blev mycket pengar som måste ut helt plötsligt…Känns ju alltid hårt! Men vi får vända det till något positivt och se det som en chans att fixa i vår tvättstuga…Det är ju det rum som vi aldrig har orkat ta tag i…men nu har vi faktiskt tagit tag i det, då vi ändå var tvungen att tömma det till stor del för att få ut den gamla varmvattenberedaren. Så nu håller Fredrik på att måla väggarna vita och så ska vi byta ut hyllorna till skåp istället…kommer nog bli bra i slut änden 😀

Sen har det varit lite andra små motgångar på jobbet, men det är bara att bita ihop och kämpa vidare. Framför allt är det viktigt att hitta små andningshål där man kan tanka positiv energi… och det försöker jag verkligen.

Igår åkte jag tidigare från jobbet (för att slippa stressa så mycket) och åkte runt på Erikslund och fixade presenter till Milton. Har ju lovat att fixa present till Milton både från farmor och mormor…och nu är det gjort. Sen fixade jag även lite adventspresenter till barnen och hämtade ut en paket på posten. En röd klänning som kändes jäkligt bra när jag provade den hemma 🙂

Idag har jag varit och lunchat med Lotta och Stella…vilket var otroligt positiv energi <3 Blir ju glad i hela hjärtat av att umgås med dom….

Och jag fortsätter min jakt efter positiv energi, ikväll ska jag hitta den i Sala 🙂

I morgon är det ledig dag då skolan är stängd, så det blir bakning för hela slanten! Börjar ju närma sig advent, så då måste man ju ha lite fika 🙂