Ja, denna helg har vi haft fullt upp..

I fredags var det jag som hämtade barnen efter jobbet. Vi han vara hemma och mysa ett tag innan det var dags för Milton att gå på skoldisco. Han hade kul och köpte godis och läsk…Så han var nöjd 🙂

På lördagen så började vi med att åka ut till Skultuna julmarknad. Den var väldigt liten och man får ju inte mycket julstämning nu när det mest är blött och grått ute. Passade även på att besöka Teres nystartade Delatezz butik i Skultuna. Den visade sig ligga i Fredriks morfars gamla verkstad, dvs där han gjorde skultuna messing 🙂

Väl hemma blev det lite lunch innan det var dags för Lotta och Stella att komma på besök. Jag skulle ju fota Stella lite grann…blev såklart massa fina kort på sötnosen…

Och självklart ville Malva vara med på några kort också.

På kvällen blev det förstås “Så mycket bättre” och jag måste säga att många av artisterna gjorde riktigt bra versioner av Carola låtarna.

Idag har vi lyckats fylla dagen igen 🙂 Började med att vara på Bellevue kl 10.00 för att testa på bowling.

Malva tyckte det var roligt, men Milton tröttnade rätt snabbt…när han insåg att det var jättesvårt att få strike och att det innebar att han inte skulle vinna….Men vi körde 2 serier som vi tänkt i alla fall. Sen åkte vi direkt till Erikslund och köpte vinterskor till barnen innan det var dags för lite lunch hemma. Jag passade även på att färga håret och ögonbrynen…

Vid 16.30 åkte vi ner på stan för att kolla på skyltsöndagen. De invigde isbanan, hade julmarknad, tivoli och fyrverkerier…så barnen tyckte det var kul. Mest nöjda var de väl över sockervadden 😀

Nu har vi ätit kebab till middag och vi tjejer har målat naglarna…Nu sover båda våra barn i vår säng :-O Och vi vuxna sitter i soffan…

Jag känner mig rätt seg, har inte mått så bra de senaste dagarna. Vaknade ju i torsdags med tjock hals, täppt näsa och tungt huvud. Det har tyvärr hållit i sig och idag känns det riktigt illa till och från :-/ Men får väl hoppas att det vänder snart….har mycket på jobbet (och hemma) så har inte tid att bli sjuk.

Annars så har Fredrik under hela helgen hållit på med våran varmvatten beredare….den håller på att dö tror vi :-/ Ingen utgift man vill ha några veckor innan jul…Men Fredrik är ju min egna handy man så han har försökt allt han kan denna helg för att få beredaren att hålla ett tag till. Så visst har vi varmvatten, kanske lite för varmt just nu :-O Så fortsättning följer….