Ja, jag måste verkligen vara i ett positivt flow just nu 🙂 Än så länge har det inte kommit några bakslag… Istället blev jag otroligt glad i torsdagskväll när jag fick förfrågan att följa med på en Petter konsert i maj i Uppsala. Han ska då spela med Gävles symfoniorkester, ska bli så jäkla kul! Så i fredags köpte jag biljetterna…så nu har jag något att se fram emot i vår…

Känns dock som jag har rätt mycket att se fram emot nästa år…. 40-årsdagar, 10 årig bröllopsdag, 75-årsdag, 30-årsdag m.m. Helt enkelt ett dyrt år 😉

Igår var vi iväg hela familjen och shoppade lite julpynt till advent, det närmar sig ju med stormsteg :-O Och kommer advent snart så innebär det att Milton fyller snart…så vi bokade upp barnkalas för honom också….
Sen var Malva iväg på Leos lekland på kalas, varm, svettig och nöjd var hon 🙂 Efteråt ville hon använda sitt presentkort på Leos (som hon fick när hon hade sitt kalas där) så hon köpte en Slush till sig och sockervadd som vi tog hem till brorsan. Skönt att se att hon tänker på brorsan även fast han inte är med…. <3

Idag ska Malva på dans 14.30, men vi får väl se vad vi hittar på fram till dess…Vädret är ju inte så inbjudande, men det är lite frustrerande att bara vara hemma också!