Ja idag har vi haft 2 barn med berg- och dalbanehumör….När den ena är snäll som ett lamm så skriker den andra…och när den arga lilla varelsen blivit snäll så är det dags för nästa att skrika besatt…herregud, man blir helt slut!

Men vi hade några riktigt bra stunder….Vi åkte ner till stan och var och handlade på Panduro då jag kommit på en bra doppresent (hoppas jag…om jag nu får till den så bra som jag hoppas) och efter det gick vi och satte oss och fikade. Jag och Fredrik tog varsin kaffe medan barnen tog kladdkaka 🙂

Sen satt de och fixade med foton i min telefon…fixade ramar och stickers till bilder av dom själva…

Efter det drog vi till Ikea för att köpa adventsstjärnor som jag sett på Instagram. Stora och röda…perfekt i våra vardagsrumsfönster. Så nöjd… hittade även röda kuddfodral som jag tänkte ha i soffan…Lite juligt måste det ju bli!

Nu har ungarna äntligen hamnat i säng, trötta och gnälliga, och jag och Fredrik ser fram emot en kväll i soffan framför “Allt för Sverige”. Jag känner mig riktigt sugen på glögg…men får nog vänta till första advent i alla fall.