Nu har jag haft några härligt positiva dagar på sista tiden 🙂

Igår var jag iväg på mysfika med Outi på Erikslund. Vi satt och drack kaffe och snackade skit i timmar. Så välbehövligt. Hann också köpa nya nagellack från Essie (under och överlack) som jag nu hoppas är fantastiska… Så sent igår målade jag mina naglar, får se hur länge det håller!

Idag var jag iväg på Malvas utvecklingssamtal. Det var ett kort och extremt positivt möte. Fröken hade bara positivt att säga om henne….hon var glad, en bra kompis, snabbtänkt och låg väldigt långt fram. Så henne behöver jag nog inte oroa mig för just nu….det är väl bra det, så får vi lägga vårt fokus på Milton istället.

I tisdags var vi iväg och firade Jari. Fick fika och prata lite med Fredriks familj…barnen var väldigt förvånade över att åka iväg mitt i veckan på kalas 🙂

Och den största nyheten av dom alla….jag ska byta jobb!!! Har fått erbjudande från en annan avdelning på Robotics som jag ska börja jobba på i december nån gång (allt är inte bestämt, då min avdelning måste få in en ersättare först). Jag kommer dessutom i januari att få med mig en av mina nuvarande kollegor till den nya avdelningen vilket känns sjukt bra. Vi är ett bra team och vi kommer få fortsätta jobba ihop…. Så den här veckan är verkligen full av positiva besked! Så nu väntar jag bara på ett bakslag 😉

Nu sitter jag och väntar på att min hembakade ostkaka ska bli klar…Det är ju ostkakansdag imorgon, så tänkte jag skulle ha med mig en riktigt bra mellis!