Nu har jag kommit hem efter en toppen helg med Maria i Jönköping. Som vanligt har vi ätit gott och shoppat..

På fredagskvällen var vi ut på “8 glas” och åt mumsig mat. Var duktiga och kom inte hem till hotellet förrän efter kl 23.00….
Lördagsförmiddagen spenderades i Jönköpingscentrum där jag gjorde en massa kap. 4 plagg för 400 spänn…helt ok 🙂 Både tjocktröja, tisha, tights och sport-bh.

Sen bar det av till A6 där vi började med en sen lunch innan det var dags att strosa runt i butikerna…blev några tröjor till barnen bara, men mycket att titta på 🙂

På kvällen åt vi på Esters, som ligger vid hotellet. Riktigt god mat…jag åt tapas medan Maria åt förrätt och varmrätt. Vi höll oss nästan ute till 23.00 även denna kväll 🙂

Efter frukosten på söndagen tog vi en promenad runt Jönköping, skönt med lite luft. Sen blev det en sväng till Lager157 innan vi sa hej då och åkte åt var sitt håll. Jag var hemma runt 16.00 och då fick barnen fira Fredrik lite och sen har jag packat upp och ätit middag…nu nattas barnen och sen blir det tv. Måste ju se både “allt för Sverige” och “Så mycket bättre”.

Sen är det dags för ny vecka igen….första 3 dagarna kommer vara lika intensiva som förra veckan, då jag fortsätter att jobba på 2 tjänster….Men jag ska ändå försöka orka ta mig iväg på träningen i morgon!