Snacka om att vara helt slut…Jag sitter just nu på 2 tjänster då den andra huvudplaneraren är på semester och det sliter ut mig. Är väldigt mycket att göra och jag jobbar ständigt över…. Men det finns en ljus i tunneln, ett slut 🙂 Så det är bara att kämpa på….

Stackars Malva var sjuk halva denna veckan också, men i onsdags fick hon gå till skolan. Hon var sjukt trött på kvällen, men har inte blivit sjuk igen i alla fall. Så nu hoppas vi att vi har fått våran del av sjukdomar…

Jag kom iväg och tränade i måndags, nytt pass som var superkul och svettigt. Sen skulle jag kommit iväg igår också men det blev tyvärr inte så…Jobbade länge, hem och åt, sen var det dags att baka till dagens avdelningsfika (blev något så enkelt som chokladbollar, hälften rullade i Mariannekross och hälften rullade i Turkisk pepparkross)…sen var klockan så mycket att jag inte hann till passet…Men jag lär förhoppningsvis promenera en hel del i helgen så jag får lite motion då 🙂

För nu är helgen mitt halmstrå….det jag längtar efter när jag drunknar i jobb 😀 Det är äntligen dags för tjejhelg <3