Förstår inte…vi som har klarat oss hur länge som helst från vab, men nu har vi fått igenom med råge!
Först båda barnen med kräksjuka söndag – tisdag förra veckan. De hinner gå i skolan onsdag och torsdag, sen får Malva hög feber på torsdagsnatten. Sen dess har hon haft feber 🙁 Så det är bara att vabba idag igen….Jag och Fredrik försöker dela på det så mycket som det går, för ingen har ju “tid” att vara hemma. Men i fredags hade Fredrik också feber, så då passade det ju bra att han var hemma hela dagen med barnen. Idag är det jag som tar Malva halva dagen och sen går jag in och jobbar vid 13.00 (då jag har ett möte jag behöver gå på).

Efter jobbet hade jag tänkt ta mig iväg och träna…så skönt att lämna huset, var ju rätt rastlös igår! Milton ska till Åkesta och titta på stjärnorna, det har han sett fram emot länge! Skulle jag också vilja se ju 🙂