Helgen började fantastiskt bra, åkte direkt från jobbet till Uppsala i fredags för att träffa syrran och brorsan..
Vi började kvällen med lite te och skype med mamma och pappa. Pratade jättelänge alla 5, händer ju inte inte så ofta nu för tiden!

Sen åkte vi syskon ner till “Latitude 59” för att bowla. Jag hade verkligen sett fram emot det, då jag inte bowlat på flera, flera år. Men efter första “kastet” så upptäckte jag att det inte funkar alls speciellt bra att ha ont i knät och samtidigt spela bowling. Så jag fick försöka mig på nån halvkonstig ställning då jag böjde så lite som möjligt på knän :-/ Men kul var det i alla fall…
Sen åkte vi iväg till Restaurang Ragusa, där fick jag steka min egen mat på en 400grader varm steksten…mysigt och riktigt gott!
Efter en välbehövlig natts sömn hos syster och Jonny så tog jag mig hemåt vid lunchtid. Sen har lördagen och söndagen varit rätt tråkiga då Malva är sjuk igen..fick feber natten till fredagen (även Fredrik fick feber då, men han är i alla fall feberfri efter en dag).
Men vi åkte ut en sväng i går kväll för att tända ljus på gravarna, ett i Skultuna och ett i stan. Det är så fint när det är ljus överallt…

På kvällen blev det lite popcornmys i soffan för barnen, men Malva åt varken upp popcorn eller drack upp musten…så hon var verkligen inte pigg. När vi sen tog tempen hade den stigit till 39.8 :-/

Jag testade och bakade ett nytt godis: sockerfri choklad, sockerfri jordnötssmör, lite jordnötter och hackade fikon…riktigt gott.

Idag har vi varit en snabbis och fixat lite mer på balkongen hemma hos mormor och morfar….hoppas verkligen det duger den här gången. Det är deras förening som ska kolla betongplattan på balkongen, vilket inte är det lättaste när de har trall över och sen ungefär 100 olika grejer ute på balkongen 🙂