Efter fotograferingen av Malva förra lördagen så åkte vi till Uppsala för att fira syrran som fyllde 50+ 🙂 Mat och fika och en massa trevliga samtal…

På söndagen var det som sagt dags att fota en 6-månaders….världens gladaste bebis måste det varit. Jag fotade i typ 1 timme och han var glad hela tiden. Så det var absolut inga problem och få några fina bilder!
På kvällen var det sen dags för att åka till familjen Nevala och fira Rebecca (som fyller samma dag som min syrra).

Vardagarna denna vecka har bestått av fullspäckat schema…så vi har jobbat och sen fixat en massa på kvällarna…knappt tiden räcker till. Men just onsdagkvällen hade vi planerat in lite socialt umgänge…så Fredrik var ut med jobbarkompisarna och Outi kom och hälsade på mig. Ett mycket trevligt avbrott i alla “måsten”.

Även denna helg var planerad in i minsta detalj för att vi skulle hinna med allt…men det är inte alltid det blir som man tänkt sig!
Började lördagen med att fota en 5-åring och en 11-åring. Fick ett gäng fina kort på dem 🙂

Sen var det dags för Fredrik att klippa sig och sen Milton. Men när frisören hade blött Miltons hår så hittade hon gamla lus ägg (sen han hade löss i augusti) som satt typ 4 cm ut på håret, stendöda. Men de vägrade klippa då…så hon fick föna Miltons hår torrt och så fick vi gå…Jag som har övertalat Milton i över 6 månaders tid typ att klippa håret…sjukt besviken var jag! Anledningen till att äggen sitter där är ju att vi inte har fått bort dom. Men dom är ju döda och skadar ingen?!?! Men, men…han får väl fortsätta och vara långhårig!

Sen åkte Fredrik och barnen till Sala för att träffa och fira farfar, Anna-Lena, Caroline och Jacob. De fick mat och efterrätt och kom hem strax efter 21.00. Själv var jag redan uppbokad, jag och Lotta skulle ut och äta på Kajplats9. Vi hade en supertrevlig kväll med charkuterier och bubbel och en massa skitsnack 🙂

Inatt vaknade vi dock vid 02.00 av en mindre trevlig händelse…Milton hade spytt ner hela sängen :-O Sen sprang han och kräktes hela natten och det har fortsatt hela dagen! Senaste gången var runt 15.00 så vi får väl se om det är slut nu eller ej…Malva började vid kl 09.00 och kräktes senast vid 16.00 ungefär…. De är helt slut och har blivit riktigt matta av att kräkas så mycket. De får verkligen inte behålla nånting och när allt är slut i magen så kommer det galla 🙁

Så idag har Fredrik fått göra alla våra “måsten” själva. Han har varit hemma hos mamma och pappa och fixat på deras balkong (vilket var svårt när han fick bära omkring alla stora möbler själv) och så har han varit hos sin mamma och kaklat i köket och här hemma har han tvättat och tvättat massa nerspydda grejer och även tagit ner studsmattan för säsongen! Själv har jag sprungit med barnen till toaletten och torkat upp spyor som hamnar på andra ställen….

Så nu har vi minst 2 dagars vab att se fram emot 🙁 Inte precis så att nån av oss har tid med det just nu…men vad gör man!