Det har varit en bra vecka, men lagom mycket inbokat.
Innebandy för Milton i tisdags, långpromenad för mig och Lotta på Björnön i onsdags. Middag hos Outi i torsdags och sen en hemmakväll på fredagen.

I lördags så hade vi lite att fixa med. Vi packade, vi träffade svärmor, vi åt lunch på McDonalds och jag var och hälsade på Ann-Mari i hennes nya lägenhet vid hamnen. Och idag så har vi packat det sista, Milton har spelat innebandy, Malva har dansat, vi har handlat matsäck, varit hos mormor och hämtat lite tidningar och så har Fredrik tagit upp farfars båt. Så även denna dagen gick snabbt förbi…

Men nu har vi ju en härlig semestervecka att se fram emot! Hoppas att vi alla kommer bli utvilade och få en massa energi av solen…det behöver vi!

Sen när jag kommer hem ska jag ta tag i mig själv lite…börjar med att köpa träningskort 🙂