Vi har en riktigt bra helg än så länge…
I går fick jag lite tid på stan med kompis. Vi satt och fikade i 3 timmar på systrarna Ericsson och pratade ikapp allt vi missat den senaste tiden.

Och idag så har familjen varit och ätit lunch på Asian Bar..så det blev sushi 🙂 Riktigt gott som alltid… Sen tog vi bilen ut till Björnön för att få lite frisk luft.
Vi gick från Björnögården via slalombacken (som vi gick upp för) och sen vidare till badplatsen innan vi gick spåret tillbaka till björnögården. Så blev en rejäl promenad för barnen. De höll humöret uppe nästan hela tiden….

Malva uppe på toppen av slalombacken…
Bara hon som ville vara med på bild idag 🙂

När vi kom ner till badplatsen så blåste det massor…så det var massa folk där som höll på med Kitesurfing (tror jag det heter). Riktigt coolt…


När vi kom hem (vid 16.00) så kom Malvas kompis Freja över och lekte. Malva blev så glad, för hon har verkligen saknat Freja (som går kvar på dagis då hon är ett år yngre).
Själv åkte jag iväg till Hälla för att springa in på Lindex…hade 20 min på mig innan dom stängde….men det räckte! Kom ut med 3 nya plagg….byxor, tröja och kjol. Alla från Holly&Whyte” kollektionen och i marinblått….lite ovanligt för mig, men väldigt snyggt tyckte jag!

Nu sover barnen så jag och Fredrik ska slappa framför tvn….