Ja, nu har det gått en vecka igen typ…. En ganska busy vecka…som vanligt!
Har ju jobbat en massa som vanligt (och även haft amerikanare på besök som jag fick lära upp lite…kul med nåt nytt). Men det är så otroligt kallt på jobbet….spelar ingen roll ifall man har stickad tröja på sig…man fryser ändå. Så nu har jag fått en tjock fleecejacka från ABB för att slippa frysa. Men inte kul att behöva gå omkring så här hela dagarna…
I måndags efter jobbet var jag hos Lotta, Claudio och Stella och hälsade på…Det blev 4 timmar med massa skitsnack och mys med Stellis…

På tisdagen så var det dags för Milton att prova på Innebandy…Och han tyckte det var kul 🙂 Kändes så skönt..hoppas nu bara att det håller i sig! Satt i 1 timme och tittade på en son med så mycket spring i kroppen…han pratade konstant och trippade runt lite överallt. Men han gjorde som de sa och han räddade några mål, samt assisterande vid ett mål…så han var nöjd!

Onsdagskvällen spenderade jag och barnen själva här hemma…Milton spelade på tv:n och jag och Malva spelade spel. Fredrik åkte med sin syrra och hälsade på deras pappa…

På torsdagen blev jag och barnen själva ett tag igen, Fredrik fick gå på Miltons klass föräldramöte medan vi andra gjorde oss i ordning för nattning…

Igår så var Malva på kalas på Leos mellan 16-18 och efter det kom mormor och morfar hit för att vara barnvakt. Jag och Fredrik skulle nämligen ut och äta tillsammans…första gången sen i juli som vi hade egentid. Så det blev en tripp till Tabazco…lika gott som alltid 🙂

Idag har vi inte gjort mycket…städat huset, jag och Malva har spelat en massa kort, sen åkte vi ner till Igor för att äta lite sushi till lunch och för att köpa present till kalaset Malva ska på imorgon. På eftermiddagen har det blivit mer kortspel, mellis och film. Nu väntar vi på middagen och sen lite grönsaker och dipp 🙂