Ja, denna helg har varit fullspäckad. Den började redan i fredags efter jobbet, då hade vi fest med jobbet. “Robotics 40 år” Det firade på Publik, säkert 500 personer som kom uppklädda, åt god mat från “Frank”, drack, dansade och hade kul…. En väldigt lyckad kväll måste jag säga 🙂

Sen var det upp i godtid på lördagen för att komma iväg och köpa present och sen åka till Sala för att bada. Vi kom när det öppnade och då var det lugnt…sen blev det mer och mer folk! Vi åkte hem runt 14.00, då vi behövde hem för att Malva skulle på kalas kl 15.00. Så hon fick hem och byta om och gå igen 🙂 På kvällen blev det familjemys med “Sunes bilsemester” och snacks….

Idag har vi varit och röstat, eller det var ju jag och Fredrik som röstade…men barnen var med som moraliskt stöd 🙂 Sen cyklade vi iväg till Rönnbyspåret, där vi parkerade cyklarna för att sen ta ett varv i spåret….det hittades många svampar 🙂

Nu är Malva på dansen och denna gång fick Fredrik följa med…. Så jag och Milton sitter uppe i hans rum. Jag kollar igenom helgens bilder och han spelar på tv:n….

Vi har fått tråkiga nyheter om farfar idag :-/ Så vi håller alla tummarna för att han ska krya på sig snabbt!!! <3