Nu har en bra helg redan passerat…
Den gick fort, men den har varit bra!
I lördags så åkte Fredrik och barnen till Sala för att bada. De hade haft en bra förmiddag…även jag hade det bra, tog en sväng till Erikslund för att leta skor och badkläder. Gick åt fanders med skorna så klart, men badkläder hittade jag…så nästa gång resten av familjen vill bada så kan jag haka på 🙂

På eftermiddagen drog Fredrik iväg till Eskilstuna med några jobbarkompisar, de skulle gå på ett microbryggeri och prova lite öl…De hade tydligen en väldigt trevlig kväll. Själva höll vi oss hemma. Jag fick chansen att fixa lite färg i både ögonbryn och hår… sen blev det middag från McD och lite chips och film…

Idag så har vi varit hemma en hel del, barnen har haft kompisar över, vi har sålt min moppe, mormor och morfar har varit på besök, Malva har varit på dansskola, Fredrik har varit ute och sprungit medan jag och barnen cyklade till mormor och morfar. Vi avslutade kvällen med lite mumsig sushi…..