Ja, idag runt middagsbordet har vi haft viktiga samtal… Den utlösande faktorn skedde ca 30 min innan middagen!
Vi alla 4 var i köket och höll på med maten…då ser jag en liten kille som står och tittar in på vår tomt/vårt hus….Jag kommenterar det men sen går han så jag glömmer det lika fort…typ 3 minuter senare när jag tittar ut ser jag honom uppe på vår tomt, kastar sig fram och TAR 2 av Miltons älskade pinnar!!! Och drar iväg….. Vad chockad jag blev :-O Vem går in på tomten och snor pinnar???

Milton bröt ju så klart ihop…vi snackar älsklingspinnar här….över 1 meter långa och lite spetsiga i ena änden!!! Jag gick ut och tittade men såg ingen…Men Malva drog iväg och letade och kom tillbaka och sa att hon hade sett honom, så Fredrik följde med henne…men tyvärr så hittade dom honom inte igen!

Vi pratar alltså om ett barn på typ 6-7 år….men jag blev ändå så arg! Han gjorde ju våran son så fruktansvärt ledsen :-/ Och jag tycker att även 6 – 7 åringar borde veta att man inte går in på någons tomt och tar saker…

Så nu pratar barnen inte om annat…de tror att han ska gå in på vår baksida och ta alla deras leksaker. Milton har tagit alla sina kvarvarande pinnar och gömt dom… Barnens båda skateboard blev snabbt inställda i garaget och de frågar hela tiden “har han kommit tillbaka?” Milton tyckte till och med vi skulle ringa polisen….. Lillplutten….För honom är ju det här lika illa som om nån gick in och snodde cykeln hans….