Idag har vi en riktig hemma dag…trots att vi hade trott att vi skulle hitta på något. Vi hade ju tänkt att barnen skulle få bestämma…men det gick inget bra…de ville mest vara hemma. Så vi har fixat i barnens rum.

Milton fick en soffa under sin säng, så att han kan sitta lite skönare när han spelar och tittar på film.

Malva bröt ju så klart ihop när han fick en soffa och inte hon…så det var bara att höja hennes säng och ställa in en divan under 🙂 Då blev hon väldigt nöjd!

Ska försöka få henne att följa med till Ikea så ska vi köpa några förvaringslådor och en spegel till henne.

Igår var jag och klippte mig…som vanligt blev jag jättenöjd. Trodde inte det skulle gå att få till en så pass bra frisyr redan nu (håret är ju lite på utväxt). Men det blev toppenbra! Sen var jag förbi Outi med lite fika som var över sen torsdagsfikat…hon blev glad så klart 🙂 Så hann vi prata lite skit också….