Hur kan jag inte hinna med? Fattar inte vart tiden tar vägen….

Vi har haft en bra helg i alla fall…
Vi började lördagen med att åka till Vallby och springa runt lite…barnen behöver komma ut i friska luften.

Fredrik behövde inte jobba så länge som han trott på lördagseftermiddagen, så jag och barnen hann vara hemma 1 timme och sen cyklade vi till mormor och morfar och stannade där i några timmar tills Fredrik kom hem igen 🙂
På kvällen hade vi en liten kräftskiva…barnen tycker det är så gott. Malva vill mest äta klorna, men Milton gillar allt!

På söndagen var vi iväg till farmor på lunch innan jag och Malva åkte ner till Dansverkstan…där provade Malva på Dancekids…hon tyckte väl att det var så där…men eftersom jag har betalt anmälningsavgiften så får hon vackert gå kvar 🙂 Inte så att hon vantrivdes, hon tyckte bara att de snurrade för lite och att det var mer gympa en dans…men jag sa att det kommer, hon får ha lite tålamod!

I måndags så var jag och Fredrik till Familjecentrum på Önsta. Jag hade beställt tid för att prata lite om Milton och hans jobbiga vinter på skolan…allt är ju mycket bättre, men är rädd för att det ska bli lika jobbigt igen…Men hon tyckte allt lät väldigt bra. Han var en fullt normal 7-åring. Hon visade utvecklingsfasen vid 7 år och vad som händer med barnen…och det var så mycket som föll på plats då. Så det kändes riktigt skönt….
Dessutom fick vi lite vardagstips för att få allt att rulla på lite smidigare hemma. Och jag tror att vi har det ligga lite i bakhuvudet nu…för denna vecka har än så länge varit sååå bra….Knappt nåt bråk, ingen som ska rymma (Malva), alla är nöjda och glada och gosiga <3
Milton har ju i och för sig haft sin kompis William med sig hem varje kväll och de funkar så bra ihop. William är världens snällaste och han gör min son snällare….Jag har hur mån Milton är om William, de kramas när de säger hej då…så har inte Milton betett sig tidigare mot sina kompisar. Så detta är riktigt härligt att se….

I tisdags var jag och träffade Lotta och Stella <3 Så mysigt att få tiden att sitta och snacka om allt och ingenting…

Och igår handlade jag hyllor och burkar till Malvas rum….så Fredrik har hjälpt mig att få upp allt. Så nu ska det bli lite mer ordning vid Malvas skrivbord. Pärlor i burkar och stämplar och papper upp på hyllorna. Sen har vi fått upp en korthylla också, där hon kan ställa sina kort hon fått 🙂 Hon verkar nöjd….
Ska försöka ta tag i ett projekt i Miltons rum också…men det blir kanske till helgen….har börjat lite smått i alla fall, genom att flytta runt på allt hans lego och få upp det på hyllorna.

Idag har jag torsdagsfikat på jobbet…så jag ska testa ett helt nytt recept. Hoppas mina försökskaniner tycker om kakan….