I söndags så hade jag fullt upp….
Jag var först ner på stan och träffade Lotta. Vi fikade på systrarna Ericsson…de har tårtbuffé på söndagar…mycket trevligt! Typ 10 olika tårtor som man fick äta av…orkade prova 4 st i alla fall 🙂

Sen hann jag precis hem innan Rebecca kom hit…Jag hade nämligen bett att få fota henne lite…måste ha nån som jag kan öva lite på….barnen tröttnar ju rätt rejält på att bli fotade. Och så är det lite skillnad att ta kort på en 16 åring eller två vilda barn 🙂
Det gick hur bra som helst…Rebecca hade med sig några ombyten (och mamma) 🙂
Efter fotograferingen hann vi med lite middag här hemma innan jag åkte ner på stan för att gå på “Pappan” med Henrik Hjelt. Vi fick även gå backstage innan och titta lite hur det ser ut på konserthuset… Blev en riktigt lyckad kväll…Henrik var riktigt rolig och det var mycket igenkänningskomik…


Under veckan har det mest varit jobb…som vanligt…fredagen var värst. Då var jag självpå jobbet (istället för 5 personer) så jag hade och göra kan man säga… Så helgen var efterlängtad 🙂

Idag har jag bakat biskvier igen…denna gång med lakrits/choklad 🙂 Sen har vi hunnit vara ute i Skultuna en sväng…kollat i butikerna och gått bland höstlöven. Barnen fikade lite också…lite roligare än att gå i butikerna ju 🙂


Här hemma har det städats, både ute och inne…dock mest av Fredrik så klart 🙂

Blir nog lugnt resten av kvällen…sen imorgon åker vi till Uppsala för att fira brorsan!