Åh vilken underbart skön semester vi hade i Spanien!! Ni som följer mig på Facebook eller Instagram har ju fått se en del…men ska blogga lite också 🙂

Vår första dag i Spanien bar lite grå, men sen har det varit sol och värme och vi har njutit så!! Vi har badat, solat, varit på marknader, på zoo, badat i vattenfall, ut och ätit och läst böcker!! En riktig semester alltså…

Vi har provat på 5 olika stränder, barnen har badat en massa och jag och mormor har varit i havet en hel del också! Fredrik var en badkruka hela första veckan!! Men några gånger badar han till slut!!

Våra utflykter har gått till Mundomar i Benidorm. Ett Zoo uppe på en bergsluttning. Där fick vi se papegojskoj, sjölejonshow och delfinshow! Delfinshowen var helt klart en av de bästa jag sett!! Sen var det några “djur i bur” som vi fick se också 🙂

Utflykt nummer två gick till Les Funtas de l’algar som är ett område i bergen där de hade vattenfall och kalla källor! Det är smältvatten som kommer ner från bergen! Superfint och välordnat…dock väldigt kallt i vattnet, men sååå värt att ha gjort det 🙂

Jag och mamma har även hunnit med och haft en mamma-dotter dag! Vi åkte ner till stan, gick på den långa piren, pratade en massa (mamma är ju min privata psykolog), gick längst med strandpromenad och tog en mysig lunch som bestod av crêpes, glass och frukt…så gott!!! Tyvärr tog de inte kort visade det sig när jag skulle betala…så det var ett äventyr för sig när jag sprang omkring i hela Torrevieja (2 varv) för att leta bankomat!!!

Den 26:e maj firade vi såklart Fredrik, men även mammorna…då det var födelsedag och morsdag samtidigt 🙂 Så på kvällen gick vi ut och åt på kinabuffen…supergott och trevligt!

Fredrik fick även äta en efterlängtad meny på andra kinarestaurangen…85kr för sangria, förrätt, varmrätt, efterrätt, en halv flaska vin och en snaps till notan 😀

Kändes supertråkigt att åka hem, men allt gott har sitt slut….Nu ska jag jobba i 4 veckor och sen är det semester igen…