Onsdag till fredag denna vecka hade jag och Fredrik vår “kärleksresa” eller åtminstone vår resa 😉 Vi flög till Köpenhamn där vi bodde på hotell i 2 nätter… Det var helt otroligt väder där…solen sken, inte ett moln och ca 28 grader, svettigt värre!

Första dagen kom vi rätt sent och vi nöjde oss med att checka in och ta en 3 timmars promenad runt Köpenhamn. Vi gick bland annat till lilla sjöjungfrun och till nyhamn. Vi gick i kortärmat och linne fram till kl 23.30…så härligt!

Vi avslutade kvällen på hotelrummet med en flaska bubbel…

På torsdagen gjorde vi en heldag i Köpenhamn…från 11.00 till 22.00 utan att gå tillbaka till hotellet! Vi började med ströget och lite, lite shopping, sen blev det lite vätskepaus…

Vi gick sen vidare till sandslottsfestivalen…vilka konstverk de byggt av sand, helt otroligt!

Inne på sandslottsområdet kunde man ta en vätskepaus igen…mycket bra… 🙂 Så vi orkade gå vidare till Amelienborg och kolla på slott och vaktavbyte.

Efter att ha kastat i oss varsin mjukglass (som höll på att smälta bort i värmen) så hoppade vi på en kanalbåt i Nyhamn och fick se Köpenhamn från vattnet i över 1 timme…

Fullt med folk i Nyhamn som njöt av det underbara vädret och en och annan öl…

Efter båtresan var det dags för lite mat och drickapaus innan vi gick och satte oss vi Kungliga teatern och drack goda drinkar och kollade på när danskar lärde sig fransk tango på bryggan….

På fredagen så åkte vi och lämnade bagaget på tågstationen, sen gick vi på Tivloli i några timmar och njöt av värmen, den fina parken och tittade på alla våghalsiga som åkte en massa karuseller!

Hann med en sväng på Ströget innan det var dags för oss att hoppa på tåget och åka till flygplatsen. Där blev det italiensk middag, Starbuckskaffe och sen flyget hem till våra älskade små troll!

Och på tal om trollen så hade dem haft det hur bra som helst…Åkt tåg i Enköping och kollat på deras trädgårdar, varit i Stugan och lekt och sovit och varit hemma i Västerås… allt med mormor och morfar!

Och en riktig b o n u s…. vi hade glömt att köpa blöjor, så mormor fick lägga Malva utan nattblöja…så nu är hon blöjfri på natten 😀