Jag körde från Mariestad till Ullared på söndagförmiddag, tog ca 3½ timme och vi var framme vid 13.00…Även denna bilresa var ungarna superduktiga! Vi stannade och tog en kaffe och en glass halvvägs, annars körde vi bara på och tog lunchen inne på Ullared! Men det var nästan så jag ångrade mig när vi kom fram på söndagen…sååååå mycket folk! Det var nästan i klass med när jag och Fredrik åkte dit mitt i julhandlen…fruktansvärt! Men gick och åt direkt och efter lunchen hade det lugnat ner sig liiiiite….sen blev det bara lugnare och lugnare! Fredrik och barnen åkte och checkade in i stugan runt 15.30 och jag stannade till dem stängde 17.00!

Sen åt vi middag i stugan, barnen lekte med nya leksakerna och jag färgade håret! Blev som vanligt sent i säng och upp tidigt :-/ Så vid 8.00 (när dem öppnar) var Fredrik och shoppade lite i lugn och ro…Han kom tillbaka vid 9.30 (då hade jag städat ur stugan) och så checkade vi ut och åkte allihopa till affären igen. Vi var där mellan 10.00 – 14.00 och barnen var superduktiga! Malva somnade en sväng mot slutet i kundvagnen 🙂

Vi åt lunch även denna gång på Ullared, riktigt bra och billig mat! Barnen åt “barnmeny” med köttbullar, potatis, sås, sylt, dricka och glass till efterrätt för 20 spänn…helt ok!

Sen var det bara den låååånga vägen hemmåt….var hemma strax efter 21.00. Tar ju typ 6 timmar och så var det lite vägarbeten och så stannade vi och åt middag på vägen! Men jag fattar inte hur ungarna orkade med så mycket bilåkande…de har verkligen varit fantastiska denna resa! Klart de frågar när vi är framme, men ändå…så duktiga! Vi har inte ens behövt tagit fram Iphonerna för att spela på dem, utan de har lekt med gosedjur, lyssnat på sagor, pratat om semestern och tittat på djuren och naturen vi passerar med bilen….

Var lite nervös över allt bilåkande, men nu vet vi att det inte är nåt problem! Superskönt…

Kan ju sammanfatta allt med att vi är f a n t a s t i s k t nöjda med vår minisemester! Både vi vuxna och barnen… Barnen berättar om den för alla som vill lyssna 🙂

Och just ja…Malva gjorde ju något stort när vi var på Kolmården…hon lämnade snutten!!! Hon har ju hela tiden sagt att hon ska lämna den till giraffbebisarna på Kolmården…dvs hon trodde hon kunde kasta ut den från linbanan 😀 Men vi gjorde så att vi sa att pappa lade den i bamses skattkista (egentligen för nappar) och att Bamse hade sagt att det var ok med en snutte där…och att han skulle ge den till girafferna sen! Och som tack så skulle han skicka hem ett paket sen….Så idag kommer det ligga ett paket till Malva i brevlådan!!!