I lördags hade jag en riktigt LINA dag…så otroligt skönt! Jag åkte till Sthlm på morgonen och spenderade sen hela lördagen med min underbara kusin…som jag inte sett på m å n g a år!!!

Vi hann med husgesyn och en latte hemma hos Maria, Fredrik och Milla. Sen blev det en lite promenad runt söder så jag kunde fota lite…målet med promenaden var detta:

Fotografiska museumet. Har verkligen längtat till detta besök…och är så glad att jag kom iväg! Det fanns otroligt mycket fint att titta på….sen var det lite väl mycket könsorgan där ett tag… 🙂

Efter en väldigt god räksallad till lunch så drog jag och Maria vidare till city för en latte innan det var dags för ett glas skumpa på “Gyllene Freden” i Gamla Stan o sen ett glas rosé på “Le bar rouge” även denna bar i Gamla stan…

kusifinen 😉

Middagen intogs efter en promenad från Gamla stan, via slussen till Söder. Vi åt fantastiskt goda musslor på “Bara bar” innan det var dags för mig att ta sista tåget hem till Västerås igen….

Hade en underbar dag där jag tankade massa energi, fick prata en massa skit o bara njuta av Stockholm i underbart väder….

Bilder från min lilla tripp finns i fotobloggen